Σήμα Σταθμού

Σήμα Σταθμού
RadioLive FM (2 χρόνια ιστοσελίδας)

Monday, August 27, 2007

Αναβολή ζήτησε η ΠΑΕ από την UEFA

Την αναβολή του επαναληπτικού με την Σεβίλλη ζήτησε από την Uefa η ΑΕΚ λόγω της εθνικής τραγωδίας που πλήττει αυτές τις ημέρες τη χώρα. Αρνητικά απάντησε η ομοσπονδία ανακοινώνοντας πως θα αποδοθεί φόρος τιμής στους αδικοχαμένους.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί με τους 22 ποδοσφαιριστές να φορούν μαύρα περβραχιόνια και τις σημαίες σε όλο το γήπεδο να κυματίζουν μεσίστιες, ενώ θα κρατηθεί και ενός λεπτού σιγή.
Η ψυχολογία των παικτών του δικεφάλου δεν είναι η καλύτερη δυνατή, όπως άλλωστε και όλων των Ελλήνων που βλέπουν στις τηλεοράσεις τους να εξελίσεται μία πρωτοφανή τραγωδία.
Την δική τους τραγωδία ζουν και οι Ισπανοί που βρίσκονταΙ από το μεσημέρι στην Αθήνα. Ο Αντόνιο Πουέρτα υπέστη καρδιακή προσβολή το Σάββατο λίγο μετά τον αγώνα με την Χετάφε και ένω είχε καταρρεύσει κατα την διάρκεια της αναμέτρησης. Ο αριστερός αμυντικός της Σεβίλλης δεν έχει βγει ακόμα από την εντατική, όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Αναφορά για τα εξωαγωνιστικά προβλήματα των δύο ομάδων υπάρχει και στο preview του αγώνα στην επίσημη ιστοσελίδα της Uefa.
Την ίδια ώρα ο Ντάνιελ Αλβες δεν παρουσιάστηκε σήμερα στο αεροδρόμιο της πόλης για την αναχώρηση της αποστολής για την Αθήνα. Ο 24χρονος άσος ήταν στην αποστολή της ομάδας για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ, αλλά... εξαφανίστηκε θέλοντας να εκφράσει με αυτόν τον τρόπο τη δυσαρέσκειά του για τη μη πώλησή του στην Τσέλσι.
Η στάση αυτή εξόργισε τον πρόεδρο της Σεβίλλης, Χοσέ Μαρία Ντελ Νίδο: "Ο Ντάνιελ Άλβες επέδειξε ασέβεια απέναντι στους συμπαίκτες του και το σύλλογο. Αρνήθηκε να ταξιδέψει με την ομάδα που τον πληρώνει, κάτι που είναι αντιεπαγγελματικό. Σίγουρα θα τιμωρηθεί".
* Ο Στέφανο Φαρίνα θα είναι ο άρχοντας του αγώνα της ΑΕΚ με τη Σεβίλλη στο "Σπύρος Λούης" για τον τρίτο γύρο της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Ιταλός ρέφερι θα έχει ως βοηθούς τους συμπατριώτες του, Αλεσάντρο Στανιόλι και Τζιόρτζιο Νικολάι, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ιταλός Ντανιέλε Ορσάτο. Ο Φαρίνα έχει διευθύνει ακόμα τον αγώνα Μονακό - ΑΕΚ 4-0 (2003-04), ενώ προπέρσι σφύριξε το Ολυμπιακός - Ρόζενμποργκ 1-3.

No comments: