Σήμα Σταθμού

Σήμα Σταθμού
RadioLive FM (2 χρόνια ιστοσελίδας)

Monday, August 27, 2007

Tα δάκρυα του αρχηγού

Ο αρχηγός δεν είχε ευχάριστα λόγια να πει… Μόνο λόγια πόνου, αυτά που φανέρωσαν ότι η ψυχή του πονούσε. Μα για ποιο ποδόσφαιρο μιλάμε; Για ποια ρεβάνς; - Την αναβολή του επαναληπτικού με την Σεβίλλη ζήτησε από την Uefa η ΑΕΚ λόγω της εθνικής τραγωδίας που πλήττει αυτές τις ημέρες τη χώρα. Αρνητικά απάντησε η ομοσπονδία.
Ο Νίκος Λυμπερόπουλος δεν άντεξε, λύγισε μπροστά στην πίεση της στιγμής. Ο Σέρα Φερέρ του χτύπησε στοργικά την πλάτη και του έκανε νόημα να κατέβει από το πάνελ της συνέντευξης Τύπου. Ποια Σεβίλλη, και ποια ρεβάνς τώρα; Ποιο ποδόσφαιρο; Εδώ μιλάμε για ζωές που χάνονται. Αυτό ήταν το νόημα των λόγων του:
"Είναι πολύ δύσκολες αυτές οι στιγμές. Είναι οξύμωρο να βρισκόμαστε εδώ και να μιλάμε για ποδόσφαιρο και οι συμπατριώτες μας να παλεύουν με νύχια και με δόντια για το βιος τους. Εγώ θα προτιμούσα να μην γίνει ο αγώνας. Δεν το αποφασίζω όμως εγώ.
Μέχρι το πρώτο σφύριγμα, το μυαλό και το βλέμμα, των συμπαικτών αλλά και το δικό μου θα είναι αλλού. Όταν αρχίσει όμως το παιχνίδι πρέπει να φανούμε δυνατοί. Όταν τελειώσει πάλι από την αρχή, πάλι θα είμαστε δίπλα σε αυτούς που πονούν" είπε ο Λύμπε. Και μαζί με τα δικά του δάκρυα, βούρκωσαν και όσοι εκεί τον άκουγαν.

No comments: