Σήμα Σταθμού

Σήμα Σταθμού
RadioLive FM (2 χρόνια ιστοσελίδας)

Monday, August 27, 2007

Κρίσιμη η κατάσταση του Puerta!

Σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει η υγεία του Πουέρτα μετά από 36 ώρες παραμονής του στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Βίργκεν ντελ Ρόθιο, σύμφωνα με τον επικεφαλή της μονάδας εντατικής θεραπείας.
Στο 31ο λεπτό της προχθεσινοβραδυνής αναμέτρησης με τη Χετάφε, ο 22χρονος αμυντικός της Σεβίλης έχασε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει στον αγωνιστικό χώρο.
Ο συμπαίκτης του, Ιβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς, επιχείρησε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια, με την αρωγή του ιατρικού επιτελείου, ο Πουέρτα ανέκτησε τις αισθήσεις του και αποχώρησε υποβασταζόμενος. Ομως, λίγο αργότερα λιποθύμησε εκ νέου στα αποδυτήρια και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου παραμένει υπό ιατρική παρακολούθηση.
Σήμερα ο επικεφαλής της εντατικής μονάδας που βρίσκεται ο Πουέρτα, εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν με το οποίο γνωστοποιεί ότι η κατάσταση του άτυχου ποδοσφαιριστή παραμένει κρίσιμη 36 ώρες μετά το επεισόδιο. Αναλυτικά:
"Μετά από 36 ώρες νοσηλείας, η κατάσταση του ασθενούς χαρακτηρίζεται κρίσιμη" αναφέρεται μεταξύ άλλων στο σημερινό ιατρικό ανακοινωθέν και προστίθεται: "Το γεγονός ότι σταμάτησε η καρδιά του προκάλεσε σοβαρά προβλήματα. Είναι πολύ νωρίς για να εκτιμηθεί εάν η αποθεραπεία θα είναι πλήρης".

No comments: