Σήμα Σταθμού

Σήμα Σταθμού
RadioLive FM (2 χρόνια ιστοσελίδας)

Tuesday, August 28, 2007

Στον "αέρα" το ΑΕΚ-Σεβίλλη.

Κλινικά νεκρός ο Αντόνιο Πουέρτα! Αυτό ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Σεβίλλης στην αποστολή της ομάδας πριν από λίγο. Ο Ισπανός αμυντικός έχασε τη μάχη με το θάνατο το πρωί αλλά η είδηση στους παίκτες έφτασε περίπου στις 16:00 ώρα ελλάδος από τα χείλι του Ντελ Νίδο.
Οι παίκτες του Χουάντε Ράμος ενημερώθηκαν για την κατάσταση της υγείας του Πουέρτα, με αποτέλεσμα κάποιοι συμπαίκτες του να ξεσπάσουν σε κλάματα και να ζητούν να μην γίνει η αποψινή αναμέτρηση.
O Ντελ Νίδο ζήτησε μέσω της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας να εξετάσουν τις πιθανότητες αναβολής του παιχνιδιού. Η UEFA όμως ενημέρωσε πως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο. Ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά, με την μόνη αλλαγή αυτή τη στιγμή να υφόστατι στο πρόγραμμα των Ισπανών που άλλαξαν τα εισιτήρια τους και αντί για Μονακό (Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ) θα επιστρέψουην στη Σεββίλη, ζητώντας αναβολή του αγώνα με τη Μίλαν.

Το χρονικό της τραγωδίας
Στο 31ο λεπτό της αναμέτρησης του Σαββάτου με τη Χετάφε, ο 22χρονος αμυντικός της Σεβίλης έχασε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να καταρρεύσει στον αγωνιστικό χώρο.
Ο συμπαίκτης του, Ιβιτσα Ντραγκουτίνοβιτς, επιχείρησε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια, με την αρωγή του ιατρικού επιτελείου, ο Πουέρτα ανέκτησε τις αισθήσεις του και αποχώρησε υποβασταζόμενος. Ομως, λίγο αργότερα λιποθύμησε εκ νέου στα αποδυτήρια και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινει υπό ιατρική παρακολούθηση.


No comments: