Σήμα Σταθμού

Σήμα Σταθμού
RadioLive FM (2 χρόνια ιστοσελίδας)

Friday, July 04, 2008

"Ό,τι γεννιέται στην ψυχή"

Κυκλοφόρησε το νέο album του Γιάννη Πλούταρχου, που περιέχει, μεταξύ άλλων, δύο αγαπημένα singles.
Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του πρώτου best of album του "Στιγμές" ο Γιάννης Πλούταρχος κυκλοφορεί τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Ό,τι Γεννιέται Στην Ψυχή". Πρώτο single του album είναι το "Μη μιλάτε για'κείνη" σε μουσική του Γιάννη Πλούταρχου και στίχους που έγραψαν η Στέλλα Μεϊμάρη και η Ευγενία - Μαρία Τρικούβερτη, το single παίζει ήδη στα ραδιόφωνα και αποτελεί την υψηλότερη νέα είσοδο στο National Airplay Chart.
Και αυτή είναι μόνο η αρχή. Το "Άχ αγγελέ μου" είναι το δεύτερο single του album με την μουσική του Βαγγέλη Τούντα και τους στίχους της Εύης Δρούτσα.
Ο Γιάννης Πλούταρχος θα παρουσιάσει το album "Ό,τι Γεννιέται Στην Ψυχή" στο κέντρο "Πολιτεία" στη Θεσσαλονίκη, όπου θα ξεκινήσει τις live εμφανίσεις στις 17 Ιουλίου.
Τα νέα τραγούδια του Γιάννη Πλούταρχου είναι σε μουσική των:
Σταύρος Λογαρίδης, Γιώργος Λούσκος, Βαγγέλης Τούντας, Χριστόφορος Γερμενής, Αλέξης Σέρκος, Στέλιος Μαρής, Νίκος Ιγνατιάδης, Σπύρος Γεωργίου, Θάνος Γεωργουλάς, Γιώργος Καφετζόπουλος, Γιώργος Λούσκος, Γιάννης Μηλιώκας, Δημήτρης Κορδατζής, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Γιάννης Πλούταρχος
Και στίχους των:
Ελένη Ζιώγα, Εύη Δρούτσα, Πάνος Φαλάρας, Βασίλης Γιαννόπουλος, Κοσμάς, Ρεβέκκα Ρούσση, Ναταλί, Μιχάλης Αβατάγγελος, Ηλίας Φιλίππου, Γιάννης Μπαγουλής, Βασίλης Παπαδόπουλος, Βίκυ Γεροθόδωρου, Στέλλα Μεϊμάρη, Ευγενία - Μαρία Τρικούβερτη.

No comments: