Σήμα Σταθμού

Σήμα Σταθμού
RadioLive FM (2 χρόνια ιστοσελίδας)

Monday, July 07, 2008

Ελευθέριος...Λυμπερόπουλος

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Λυμπερόπουλο. Η διοίκηση της ομάδας θέλει να ευχαριστήσει τον διεθνή ποδοσφαιριστή για την πολύτιμη προσφορά του στα πέντε χρόνια που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ και να του ευχηθεί ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της μεγάλης καριέρας του."
Οι φήμες άρχισαν να ακούγονται πριν τελειώσει το πρωτάθλημα και την ημέρα που η ΑΕΚ έφτανε για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στην Αυστρία ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Λυμπερόπουλο.
Ο Μεσσήνιος επιθετικός μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στην Ένωση θα αναζητήσει στο εξωτερικό την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του με τα πιο πρόσφατα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Ραπίντ του Πεσέιρο.
Μετά από αυτή την λίγο πολύ αναμενόμενη εξέλιξη η ΑΕΚ "αναγκάζεται" να κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού αφού στο ρόστερ αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στράικερ με τα στοιχεία του Νίκου Λυμπερόπουλου. Ένας από τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι αυτό του Μιχάλη Κωνσταντίνου. Ο Κύπριος επιθετικός έμεινε επίσης ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και συγκεντρώνει όλα όσα ψάχνει η Ένωση. Ψηλός, δυνατός φορ περιοχής που μπορεί να κάνει χώρο για τους περιφερειακούς επιθετικούς στο 4-3-3 που θέλει να παίξει ο Δώνης. Το μόνο σίγουρο είναι πως για να αφήσει η ΑΕΚ ελεύθερο τον Νίκο Λυμπερόπουλο θα έχει ήδη κάτι στο μυαλό της για τον αντικαταστάτη του.

No comments: