Σήμα Σταθμού

Σήμα Σταθμού
RadioLive FM (2 χρόνια ιστοσελίδας)

Saturday, March 24, 2007

Ο Νίκος Μίχας είναι...on fire

«Πυρακτωμένος» επιστρέφει ο Νίκος Μίχας με προκλητικό πρώτο single και με σχεδόν punk νέο photo session...Μια χαρά δηλαδή!
"Τρέχει Τίποτα;" λέγεται το νέο και δεύτερο album του Νίκου Μίχα που κυκλοφορεί στις 28 Μαρτίου, δύο χρόνια περίπου μετά το πρώτο του, "Στη Χώρα Του Ποτέ". Πρώτο single μέσα από το album αυτό είναι το "Μπ***δέλο", κομμάτι που όπως είναι εύκολα κατανοητό από τον τίτλο του και μόνο θα δημιουργήσει controversy στα media. Φυσιολογικό είναι όμως αυτό, μιας και ο Νίκος είχε από εποχές "Fame Story" ακόμα δείξει την διάθεσή του να πειραματιστεί τόσο με την εικόνα του όσο και με το περιεχόμενο των κομματιών του. Μιλώντας για «εικόνα», το νέο photo shooting του Νίκου είναι αμιγώς... punk - ένα πρώτο δείγμα μπορείτε να πάρετε παρακάτω ενώ σε λίγες μέρες, θα μπορείτε να δείτε ολόκληρο το φωτογραφικό session αυτό.

Οι backstage αυτές photo μαζί με κάποια από τα νέα του κομμάτια θα είναι επίσης στο microsite που έρχεται την επόμενη εβδομάδα οπότε, όπως συνηθίζουμε να λέμε, stay as live as possible...

No comments: