Σήμα Σταθμού

Σήμα Σταθμού
RadioLive FM (2 χρόνια ιστοσελίδας)

Monday, March 12, 2007

Ελλάς & Γαλλία = Έλενα

Σε δύο μέτωπα «χτυπάει» τους επόμενους μήνες η Έλενα Παπαρίζου. Ένα εδώ, εσωτερικά στα μέρη μας, και ένα εξωτερικά και δη στη γαλλική αγορά.
Η Έλενα Παπαρίζου λοιπόν ετοιμάζει με τη μία δύο μαζί repackaging. Ένα για το πλατινένιο album "Υπάρχει Λόγος" και ένα για το αγγλόφωνο "The Game Of Love". Η νέα version του "Υπάρχει Λόγος" θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα σε έναν μήνα περίπου από τώρα (μέσα Απριλίου) και θα περιέχει τέσσερα νέα κομμάτια χωρίς ακόμα να είναι ξεκάθαρο ποια θα είναι αυτά. Προσθέτουμε εδώ πως μόλις την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησε και το soundtrack του σίριαλ "Μαζί Σου", ένα soundtrack που φυσικά περιέχει και το ομώνυμο κομμάτι που η Έλενα έδωσε στο σίριαλ αυτό. Αυτά λοιπόν τα «εν Ελλάδι» νέα...
Τα international νέα τώρα περιέχουν δύο εκπλήξεις. Η μία είναι φυσικά η repackaging version του "The Game Of Love" που ετοιμάζεται να ρίξει στη Γαλλική αγορά για πρώτη φορά η Έλενα και η άλλη είναι για μερικά από τα νέα κομμάτια που θα περιέχονται σε αυτή. Συγκεκριμένα, η Έλενα έχει ήδη ηχογραφήσει μία διασκευή στο classic "Le Temps De Fleurs" της Dalida, huge hit εκεί το 1967, το οποίο και θα περιέχεται στο νέο "The Game Of Love" καθώς και την γαλλική version του "Teardorps" που πάλι θα περιέχεται εκεί.

No comments: