Σήμα Σταθμού

Σήμα Σταθμού
RadioLive FM (2 χρόνια ιστοσελίδας)

Thursday, March 15, 2007

Έτοιμο το "Μαζί Σου" της Έλενας

Τα νέα γύρω από την Έλενα Παπαρίζου τρέχουν πλέον πολύ γρήγορα.
Το νέο smash hit της Έλενας είναι φυσικά το "Μαζί Σου", ένα κομμάτι που ακούγεται στους τίτλους του εν λόγω σίριαλ και που κυκλοφόρησε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα. Το video clip του πάντως είναι ήδη έτοιμο - το πρώτο μάλιστα screening στο team της Έλενας έλαβε χώρα σήμερα. Η σκηνοθεσία αυτού του video clip ανήκει στον Γιώργο Γκάβαλο και φυσικά είναι απόλυτα εναρμονισμένο με την τηλεοπτική σειρά στην οποία και ακούγεται...
Συγκεκριμένα, η Έλενα βρίσκεται σε έναν μεγάλο χώρο (σε studio) και ερμηνεύει on camera το εν λόγω κομμάτι την ίδια στιγμή που παντού στο background αλλάζουν με ελεγχόμενη ταχύτητα πλάνα από τα ήδη υπαρκτά του σίριαλ. Είναι ένα video clip από film ή σίριαλ που έχει ακριβώς τη λογική που βλέπουμε να επικρατεί και σε international video clip που αφορούν κομμάτια που περιέχονται σε soundtrack.
Όλα αυτά μάλιστα τη στιγμή που η Έλενα ετοιμάζεται να αγκαλιάσει και τη Γαλλική αγορά με τη νέα «έκδοση» του album της "The Game Of Love", ενισχυμένο αυτή τη φορά με τη διασκευή του "Le Temps De Fleurs" της Dalida και τη Γαλλική version του "Teardrops".

No comments: