Σήμα Σταθμού

Σήμα Σταθμού
RadioLive FM (2 χρόνια ιστοσελίδας)

Tuesday, October 10, 2006

"Νεκρός" ο Orlando Bloom στη συνέχεια των "Πειρατών";

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο χαρακτήρας που υποδύεται ο Orlando Bloom στη διάσημη σειρά ταινίων "Οι Πειρατές της Καραϊβικής", πρόκειται να πεθάνει στην τέταρτη ταινία...
Σύμφωνα με δημοσίευμα βρετανικής εφημερίδας, οι παραγωγής της σειράς έκριναν πως ο Will Turner, όπως είναι το όνομα του ήρωα που ενσαρκώνει ο Orlando Bloom στους "Πειρατές της Καραϊβικής", δεν είναι απαραίτητος για τη συνέχεια της ιστορίας, σε αντίθεση με το χαρακτήρα της Keira Knightley (Elizabeth Swann) και, φυσικά, του Johnny Depp (Captain Jack Sparrow).
Συγκεκριμένα, όπως δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα The Daily Star Sunday, "Οι 'Πειρατές της Καραϊβικής' έχουν αποδειχτεί τεράστιο hit και έχουν αποφέρει πολλά σε όλους τους συντελεστές. Μεγάλο κομμάτι αυτής της επιτυχία οφείλεται στον Johnny Depp , ενώ το ερωτικό ενδιαφέρον μεταξύ των χαρακτήρων του Depp και της Keira Knightley δείχνει να εξιτάρει το κοινό."
"Αλλά οι παραγωγοί και οι σκηνοθέτες προσπαθούν τώρα να μειώσουν τα έξοδα, κι έτσι ο Orlando Bloom είναι ένας από τους 'χαμένους'. Το σενάριο για την τέταρτη ταινία των 'Πειρατών' δουλεύεται και τα τακτοποιούνται όλα τα οικονομικά ζητήματα, αλλά αποφασίστηκε πως ο χαρακτήρας του Bloom και κάποιοι δευτερεύοντες χαρακτήρες πρέπει να κοπούν, που δεν είναι απαραίτητοι για την επιτυχία της ταινίας."

No comments: