Σήμα Σταθμού

Σήμα Σταθμού
RadioLive FM (2 χρόνια ιστοσελίδας)

Tuesday, October 10, 2006

Τα πάντα για το international album της Έλενας!

Διαβάστε τα πάντα για το "The Game Of Love" της Έλενας Παπαρίζου και δείτε πρώτοι το εξώφυλλο!
Το international ντεμπούτο album της Έλενας Παπαρίζου, που θα έχει τίτλο "The Game Of Love", θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου σε όλη την Ευρώπη, την Αυστραλία, την Ιαπωνία και τον Καναδά. Περιέχει τις αγγλικές versions των παρακάτω τραγουδιών από το πλατινένιο album "Υπάρχει Λόγος" και έξι ολοκαίνουρια τραγούδια που γράφτηκαν και ηχογραφήθηκαν στην Σουηδία.
Από το ελληνικό album, λοιπόν, θα περιέχονται τα: "Mambo", "Gigolo", "The Game Of Love", "It's Gone Tomorrow (Υπάρχει Λόγος)", "Let Me Let Go (Ποτέ Ξανά)", "Heart Of Mine (Με Θέλουν Κι 'Aλλοι )" και "You Set My Heart On Fire".
Τα καινούρια κομμάτια είναι τα: "Heroes" (#1 single στην Σουηδία), "Somebody's Burning", "Voulez Vous?", "Seven Days", "Carpe Diem (Seize The Day)" και "Teardrops" - τα δύο τελευταία, μάλιστα, φέρουν την υπογραφή της ίδιας της Έλενας στους στίχους!
Επιπλέον, σαν bonus track θα περιλαμβάνεται και ένα τραγούδι στα ελληνικά: πρόκειται για το "Ό,τι Αξίζει Είναι Οι Στιγμές" του Μάνου Χατζιδάκι -που σημείωσε επιτυχία στην Γαλλία το 1962 από την Dalida- σε στίχους της Ελεάνας Βραχάλη.
Breaking news: αυτήν την εβδομάδα στην Μεγάλη Βρετανία (που θεωρείται η πιο δύσκολη αγορά μετά την Αμερική), το "Mambo" μπήκε κατευθείαν στο Νο. 16 του Club Play Chart και κυκλοφορεί στο εμπόριο σε λίγες μέρες με πέντε νέα super remixes από γνωστούς Βρετανούς remixers!

No comments: