Σήμα Σταθμού

Σήμα Σταθμού
RadioLive FM (2 χρόνια ιστοσελίδας)

Saturday, December 02, 2006

Η "Γλυκιά Συμμορία" στην Θεσσαλονίκη

Στην Θεσσαλονίκη ετοιμάζονται να ανεβούν οι... "fantastic 7" της διάσημης, πλέον, "Γλυκιάς Συμμορίας"...
Τάμτα, Ραλλία Χρηστίδου, Νίκος Μίχας, Ησαΐας Ματιάμπα, Γρηγόρης Πετράκος, Σοφία Στρατή και Δόμνα Κουντούρη, γνωστοί και ως "Γλυκιά Συμμορία", ετοιμάζουν τις βαλίτσες του για τη συμπρωτεύουσα, για να παρουσιάσουν και στους Θεσσαλονικείς το πρωτότυπο και "διαφορετικό" πρόγραμμά τους.
Επτά εκπρόσωποι της νέας ελληνικής μουσικής σκηνής συναντιούνται και ενώνουν τις δικές τους επιτυχίες με κλασικά λαϊκά, pop, rock, soul και... ό,τι-μπορείτε-να-φανταστείτε κομμάτια - ήτοι, το "Φταις" και το "Εγώ Για Σένα" "μιξάρεται" με το "Ανόητες Αγάπες" των Πυξ Λαξ, το "Ποτέ" του Μανώλη Μητσιά, τo "Συναυλία" της Χάρις Αλεξίου, το "Ένα-Ένα" του Νίκου Κουρκούλη και το... "Kiss" του Prince (μια μικρή σύνοψη για να καταλάβετε) σε ένα πρόγραμμα 4,5 ωρών!
Οι εμφανίσεις των... "fantastic 7" στο Fix Σκηνή της Θεσσαλονίκης θα ξεκινήσουν στις 12 Δεκεμβρίου, ενώ τα παιδιά θα παρουσιάσουν εκεί συνολικά 12 παραστάσεις. Τη μουσική επιμέλεια του προγράμματος υπογράφει ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ενώ ο Νίκος Σούλης είναι υπεύθυνος για τη σκηνοθεσία και τη γενικότερη καλλιτεχνική επιμέλεια.

No comments: