Σήμα Σταθμού

Σήμα Σταθμού
RadioLive FM (2 χρόνια ιστοσελίδας)

Wednesday, November 15, 2006

Travolta & Madsen στη νέα ταινία του Tarantino

Ο Quentin Tarantino συναντά ξανά τους πρωταγωνιστές δύο από των πιο διάσημων ταινιών του...
Ο Tarantino σχεδίαζε τη νέα του ταινία, με πρωταγωνιστές τον John Travolta και τον Michael Madsen εδώ και πολύ καιρό... είχε, όμως, ένα πρόβλημα: ο Travolta ως Vincent Vega στο "Pulp Fiction" πεθαίνει. Ο Madsen ως Vic Vega στο "Reservoir Dogs" επίσης πεθαίνει.
Για prequel ούτε συζήτηση, αφού τα παιδιά... "μεγάλωσαν". Για sequel? Επίσης αδύνατο, μιας και οι δύο χαρακτήρες έχουν πεθάνει στα δύο classic films του Tarantino. Έτσι, όπως αποκαλύπτει ο Madsen, ο ανατρεπτικός σκηνοθέτης βρήκε μια έξυπνη λύση...
Όπως λέει ο ίδιος ο Madsen, "Στην αρχή είπε ότι θα το κάνει και μετά αποφάσισε πως δεν θα το κάνει τελικά. Μετά, με πήρε τηλέφωνο και μου είπε 'Ξέρεις, βρήκα έναν τρόπο για να το κάνουμε. Δε μπορεί να είναι prequel, επειδή έχετε αλλάξει πολύ. Δεν θα ήταν λογικό να κάνουμε sequel, αφού έχετε πεθάνει και οι δύο.'"
"Έτσι σκέφτηκε κάτι πραγματικά εκπληκτικό - ότι εγώ και ο John θα είμαστε τα δίδυμα αδέλφια του Vic και του Vincent. Ερχόμαστε από το 'Αμστερνταμ στο Los Angeles για να εκδικηθούμε για το θάνατο των αδελφών μας. Νομίζω ότι είναι πολύ ενδιαφέρον. Εγώ θέλω πολύ να το κάνω."

No comments: