Σήμα Σταθμού

Σήμα Σταθμού
RadioLive FM (2 χρόνια ιστοσελίδας)

Tuesday, November 21, 2006

"Μια Μέλισσα τον Αύγουστο": έρχεται!

Αν και βρισκόμαστε αισίως στην καρδιά του χειμώνα, "μια μέλισσα τον... Αύγουστο" είναι έτοιμη να πετάξει στις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας!
Ο λόγος για τη νέα ταινία του Θοδωρή Αθερίδη, "Μια Μέλισσα τον Αύγουστο", που είναι, ουσιαστικά, η κινηματογραφική μεταφορά της ομώνυμης -πολύ επιτυχημένης- θεατρικής παράστασης στην οποία, εκτός από τον ίδιο, πρωταγωνιστούν οι Σμαράγδα Καρύδη, Αντώνης Λουδάρος, Βίκυ Βολιώτη κ.α.
Η ταινία αυτή, βέβαια, έχει και εξαιρετικό ενδιαφέρον από πλευράς μουσικής, μιας και το soundtrack φέρει την υπογραφή του Μιχάλη Χατζηγιάννη (όπως είχε ανακοινωθεί και στην παρουσίαση της ταινίας - δείτε και την είδηση "Μια Μέλισσα"...από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη!), ο οποίος συνθέτει μουσική για κινηματογραφική ταινία για δεύτερη φορά, μετά την τελευταία ταινία του Λάκη Λαζόπουλου, "Ρ20".
Η... "Μέλισσα"... αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες μέσα σ' αυτή τη σεζόν, με επικρατέστερο μήνα κυκλοφορίας τον Φεβρουάριο, ενώ παράλληλα θα έχουμε στα χέρια μας και το soundtrack δια χειρός Μιχάλη ...

No comments: