Σήμα Σταθμού

Σήμα Σταθμού
RadioLive FM (2 χρόνια ιστοσελίδας)

Thursday, July 10, 2008

Σοφία Χαραλά - «ΣΥΝΗΘΕΙΑ»

Η φωνή που χαλλλαρά θα γίνει … «ΣΥΝΗΘΕΙΑ» !!!
Η Σοφία Χαραλά είναι μια κούκλα Θεσσαλονικιά, με ξεχωριστή λαϊκή φωνή μεγάλων δυνατοτήτων, που κάνει τα πρώτα της βήματα στην δισκογραφία, έχοντας εφόδια τις μουσικές της σπουδές από την ηλικία των 5 ετών!! Μεγάλωσε ακούγοντας τις φωνές των Στέλιου Καζαντζίδη, Χαρούλα Αλεξίου, Γλυκερία, Πίτσα Παπαδοπούλου και άλλων.
Η Σοφία Χαραλά μας συστήνεται με ένα single cd που περιέχει 3 tracks και ερμηνεύει τη γνωστή επιτυχία «ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ» σε στίχους του μοναδικού Γιάννη Πάριου και μουσική Νίκου Ιγναντιάδη. Είναι το κομμάτι που θα ακουστεί και θα χορευτεί αυτό το καλοκαίρι καθώς είναι και σε διασκευή club mix.. !!
Ο Κώστας Μακεδόνας παρέα με τη Βίκη Γεροθόδωρου έγραψαν για την φωνή της Σοφίας Χαραλά το «ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΤΙΠΟΤΑ»
Το cd singe κυκλοφορεί αυτές τις μέρες και τον Σεπτέμβριο η ολοκληρωμένη δουλειά της Σοφίας με σημαντικούς δημιουργούς όπως η Τασούλα Θωμαίδου, Κώστας Μακεδόνας, Βίκυ Γεροθόδωρου, Βίκτωρ Πολυδώρου, Θάνος Γεωργουλάς κ.ά .
Η Σοφία φέτος τον χειμώνα και την άνοιξη εμφανιζόταν με επιτυχία, στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη, στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, ενώ το καλοκαίρι θα εμφανίζεται στο Odeon της Θεσσαλονίκης, με τον Βασίλη Καρρά και την Δέσποινα Βανδή.
Σας ευχόμαστε καλή ακρόαση και σίγουρα η Σοφία Χαραλά θα γίνει η πιο αγαπημένη σας καλοκαιρινή «ΣΥΝΗΘΕΙΑ» … !!

No comments: