Σήμα Σταθμού

Σήμα Σταθμού
RadioLive FM (2 χρόνια ιστοσελίδας)

Friday, July 04, 2008

40.000.000 Euro For Adebayor!

Τα...ρέστα της για την απόκτηση του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ από την Άρσεναλ δίνει η Μπαρτσελόνα. Μετά την πρόταση 25 εκ.λιρών η οποία απορρίφθηκε από την Άρσεναλ, οι Καταλανοί επανήλθαν με νέα βελτιωμένη πρόταση ύψους 30 εκ.λιρών (40 εκ.ευρώ), με την αγγλική "Daily Mirror" να αποκαλύπτει πως αυτή θα είναι και η τελική προσφορά τους προς τον λονδρέζικο σύλλογο.
Η Άρσεναλ μπορεί να μην βιάζεται ιδιαίτερα να παραχωρήσει τον παίκτη, ο οποίος δεσμεύεται με τρία ακόμα χρόνια συμβολαίου (το υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι), ωστόσο το γεγονός πως η Μπαρτσελόνα είναι ουσιαστικά η μοναδική υποψήφια για τον παίκτη καθώς και η επιθυμία του άσου από το Τόγκο να φύγει από το "Emirates Stadium", ίσως αλλάξουν την κατάσταση.
Η ίδια πηγή αναφέρει πως οι "μπλαουγκράνα" ανέβασαν την προσφορά τους καθώς υπολογίζουν να βάλουν στο ταμείο τους περίπου 15 εκ.ευρώ από την παραχώρηση του Ροναλντίνιο στη Μίλαν, ενώ από την πλευρά του ο Αρσέν Βενγκέρ "γλυκοκοιτάζει" ως αντικαταστάτη του Αντεμπαγιόρ τον Παραγουανό σέντερ φορ της Μπλάκμπερν, Ρόκε Σάντα Κρους.

No comments: