Σήμα Σταθμού

Σήμα Σταθμού
RadioLive FM (2 χρόνια ιστοσελίδας)

Friday, August 31, 2007

She did it again!

Κι όμως, η Britney θα μπορούσε να είχε πει πρώτη το "Umbrella" αλλά δεν της άρεσε - στη Rihanna, και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο πάντως, άρεσε πολύ.
Το "Umbrella" λοιπόν είχε προταθεί αρχικά στην Britney από τον παραγωγό Tricky Stewart. Το κομμάτι δόθηκε, σε demo μορφή φυσικά, στο team της Britney αλλά ουδέποτε η Britney έδειξε ενδιαφέρον γι' αυτό και έτσι τελικά κατέληξε στη Rihanna. Το γεγονός αυτό έγινε γνωστό από τον Taio Cruz, βρετανό τραγουδιστή, ο οποίος ήταν όλο αυτό τον καιρό στο studio με τον Tricky Stewart.


"Ηχογραφούσα μουσικές με τον Tricky στο studio και άκουσα το Umbrella. Με το που το άκουσα, του είπα αμέσως πως είναι τρομερό κομμάτι και το θέλω εγώ αλλά αυτός μου απάντησε πως προορίζεται για την Britney. Περίμενε πολύ καιρό απάντησή της, απάντηση που ποτέ δεν ήρθε, οπότε το έδωσε στην Rihanna" είπε ο Taio Cruz δίνοντας ένα ακόμα "χτύπημα" στην ήδη προβληματική καριέρα της Britney. Για την ιστορία να θυμίσουμε πως το "Umbrella" έμεινε στο νούμερο ένα για... δέκα συνεχόμενες εβδομάδες.

No comments: