Σήμα Σταθμού

Σήμα Σταθμού
RadioLive FM (2 χρόνια ιστοσελίδας)

Tuesday, August 28, 2007

Συλληπητήρια από Μίλαν-Ίντερ για Πουέρτα

Ο ποδοσφαιρικός κόσμος είναι συγκλονισμένος εδώ και λίγες ώρες με την ανακοίνωση του χαμού του ποδοσφαιριστή της Σεβίλλης, Αντόνιο Πουέρτα, με το τραγικό αυτό γεγονός να υποχρεώνει την UEFA να αναβάλλει την προγραμματισμένη για απόψε αναμέτρηση ΑΕΚ-Σεβίλλη για την ερχόμενη Δευτέρα (3/9).
Την ώρα που η οικογένεια του συλλόγου της Ανδαλουσίας περιμένει τη σωρό του 23χρονου Ισπανού στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" προκειμένου οι φίλοι της Σεβίλης να αποτίσουν φόρο τιμής στον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή, η αντίπαλος των Σεβιγιάνων στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, Μίλαν, εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της επίσημης ιστοσελίδας εκφράζοντας την οδύνη της για τον θάνατο του παίκτη.
"Ο σύλλογος της Μίλαν, με τον πρόεδρό του, τον εκτελεστικό διευθυντή, το τεχνικό επιτελείο, την ομάδα και όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου κλαίει για την απώλεια του Αντόνιο Πουέρτα και εκφράζει τα συλληπητήριά της στους φίλους και στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή.
Η Μίλαν παραμένει στη διάθεση της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και θα σεβαστεί οποιαδήποτε απόφαση αναφορικά με την ημερομηνία διεξαγωγής του Σούπερ Καπ Ευρώπης", τόνιζει η διοίκηση της Μίλαν, επισημαίνοντας πως ματαιώνεται η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου στο Μιλανέλο ενόψει του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ στο Μονακό.
Πάντως, όπως όλα δείχνουν, ο αγώνας ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Μίλαν και την κάτοχο του Κυπέλλου UEFA θα διεξαχθεί κανονικά, σύμφωνα με τα λεγόμενα του υψηλά ιστάμενου στην UEFA, Γουίλιαμ Γκαγιάρντ, ο οποίος τόνισε ότι το παιχνίδι θα έχει το χαρακτήρα "απότισης φόρου τιμής" προς τον αδικοχαμένο παίκτη.
Εν τω μεταξύ, τη συμπαράσταση και συμπόνοιά της προς την οικογένεια και τους φίλους του Αντόνιο Πουέρτα εξέφρασε και η άλλη μεγάλη ομάδα του Μιλάνου, Ίντερ, μέσω επίσημης ανακοίνωσης που εξέδωσε το απόγευμα της Τρίτης.

No comments: