Σήμα Σταθμού

Σήμα Σταθμού
RadioLive FM (2 χρόνια ιστοσελίδας)

Wednesday, March 21, 2007

"International" Nelly Furtado

Η Nelly Furtado γυρίζει τον κόσμο με tour, αλλά συγχρόνως κυκλοφορεί μία καταπληκτική έκδοση του album "Loose".
Η νέα αυτή έκδοση του "Loose" φέρει τον υπότιτλο "International Tour Edition" και όπως είναι εύκολα κατανοητό έχει άμεση σχέση με την tour που τρέχει σε όλο τον κόσμο. Η έκδοση αυτή περιέχει δύο cds - το πρώτο είναι το κανονικό "Loose" και το δεύτερο περιέχει τόσα extras που θα σας κάνει να... τρέξετε με τη μία να το αποκτήσετε. Αλήθεια!
Το δεύτερο αυτό cd λοιπόν περιέχει εννέα «νέα» tracks. Συγκεκριμένα, έχει τρία live, μερικά remix αλλά και τρία εντελώς νέα κομμάτια, τα "Let My Hair Down", "Undercover" και "Runaway". Τα live κομμάτια είναι από την περιοδεία της του 2007 και είναι τόσο το "Maneater" και το "Promiscuous" όσο και το "Crazy". Ναι, η Nelly Furtado κατά τη διάρκεια της ευρωπαϊκής της tour διασκεύασε on stage το "Crazy" των Gnarls Barkley, σε καταπληκτική μάλιστα ηλεκτρική ενορχήστρωση, και η μόνη σας ευκαιρία να το έχετε είναι να αποκτήσετε την νέα αυτή έκδοση του "Loose".
Ένα άλλο από τα νέα tracks που το δεύτερο cd περιέχει είναι το ήδη classic "All Good Things (Come To An End)" σε ντουέτο με τους Reamonn. Μάλιστα, μιας και το mad.tv είδε την Nelly live στο Παρίσι, έχει να σας μεταφέρει πως όταν η Nelly καλεί τον Rea Garvey στη σκηνή για να πουν μαζί το κομμάτι αυτό, του κάνει ένα καταπληκτικό introduction τύπου «πόσο μεγάλο group είναι», και «να τους προσέξετε» και άλλα τέτοια όμορφα... "International Tour Edition" λοιπόν από την Nelly Furtado ή αλλιώς το "Loose" ακόμα καλύτερο.

No comments: