Σήμα Σταθμού

Σήμα Σταθμού
RadioLive FM (2 χρόνια ιστοσελίδας)

Wednesday, March 28, 2007

Οι Goin' Through για την Μαριάντα

Μόλις ανανέωσε το συμβόλαιό της. Ώρα για party λοιπόν με επίτιμους καλεσμένους τους Goin' Through και sexy/urban νέες μουσικές.
Όπως διαβάζουμε στο επίσημο site της Μαριάντας Πιερίδη, στις 23 Μαρτίου ανανέωσε το ήδη υπάρχον συμβόλαιό της με την Universal. Μία ανανέωση που περιλαμβάνει την κυκλοφορία τριών νέων album τα επόμενα χρόνια. Το πρώτο από τα τρία αυτά λοιπόν θα είναι... τόσο «Μαριάντα» όσο θα θέλαμε μιας και σε μία έξυπνη κίνηση, η Μαριάντα θα συνεργαστεί ξανά με τους Goin' Through.

Η πρώτη τους συνεργασία είχε προκαλέσει πολλαπλά εγκεφαλικά (με την καλή και sexy έννοια) στο κόσμο -ήταν αυτή για το "Γυναίκες / Βάλε Φαντασία" το 2004. Το ίδιο feeling λοιπόν θα υπάρχει και τώρα όπου οι Goin' Through, εν αντιθέσει με την τότε one-off συνεργασία τους, θα επιμεληθούν όλο το album της. Το album αυτό ετοιμάζεται ήδη και αναμένεται σύντομα... Πάντως, όπως βλέπουμε και στη homepage του site της, σε 77 μέρες από τώρα η Μαριάντα θα γιορτάσει τα γενέθλιά της. Κάτι μας λέει ότι κάπου εκεί κοντά θα έρθει και η κυκλοφορία του album... Το πρώτο single βέβαια θα είναι λογικά νωρίτερα εκεί έξω. Όπως άλλωστε θα έλεγε και η Μαριάντα: "Βάλε Φαντασία..."

No comments: