Σήμα Σταθμού

Σήμα Σταθμού
RadioLive FM (2 χρόνια ιστοσελίδας)

Monday, March 19, 2007

Η ώρα της απονομής για τον Σάκη

Το album του "Υπάρχει Αγάπη Εδώ" έγινε πλατινένιο στα τέλη Ιανουαρίου. Τώρα ήρθε η ώρα και για το party - απονομή...
Τέλη 2006 κυκλοφόρησε - τέλη Ιανουαρίου 2007 έγινε πλατινένιο - τέλη Μαρτίου θα γίνει το party. Το χρονοδιάγραμμα «ενεργειών» του Σάκη τον τελευταίο καιρό είναι εντυπωσιακό και γίνεται ακόμα περισσότερο αν σε αυτά προσθέσουμε το Oscar-ικό του live (20/2), το live του στη Θεσσαλονίκη (28/1), την έναρξη των εμφανίσεών του με την Δέσποινα Βανδή στο "Boom"(1/3)... Άλλη μία ημερομηνία λοιπόν που πρέπει να προσθέσετε στο «Ημερολόγιο Σάκης» σας είναι αυτή της 28ης Μαρτίου, μιας και τότε θα γίνει και επισήμως η απονομή πλατινένιου album στη Θεσσαλονίκη.

Είναι η πρώτη φορά που μία τέτοια απονομή για τον Σάκη θα γίνει στη Θεσσαλονίκη - παρουσίαση album βέβαια στο παρελθόν είχε γίνει αλλά απονομή όχι. Επειδή μάλιστα ο Σάκης δεν έδωσε συνέντευξη τύπου ούτε για το live του της 28ης Ιανουαρίου ούτε για την έναρξη των εμφανίσεών του στο "Boom", η απονομή αυτή γίνεται αυτομάτως μία ευκαιρία για τους fan του εκεί να τον δουν face to face αλλά και για τους δημοσιογράφους να μάθουν τα πάντα.
Εντωμεταξύ, σε άλλα "Σάκης" νέα, το promo του film του "Alter Ego" σιγά σιγά κορυφώνεται - η πιο νέα σχετική κίνηση ήταν η προβολή του τρέιλερ του film πριν το "300", κίνηση που από μόνη της δείχνει πόσο πολύ πιστεύουν οι ιθύνοντες στο film αυτό. Αν δεν το πίστευαν, πολύ απλά δεν θα σπαταλούσαν τον πολύτιμο διαφημιστικό χρόνο ενός blockbuster όπως το "300" για να δείξουν το τρέιλερ αυτό. Τόσο απλά είναι μερικές φορές τα πράγματα...

No comments: