Σήμα Σταθμού

Σήμα Σταθμού
RadioLive FM (2 χρόνια ιστοσελίδας)

Saturday, March 31, 2007

Έγκυος η Δέσποινα Βανδή!

Στο πάρτι για την απονομή του πλατινένιου δίσκου του Sakis Ρουβά βρέθηκε η Despoina Βανδή και αυτό που τράβηξε όλα τα βλέμματα και την προσοχή αγαπητοί μου αναγνώστες δεν ήταν η κοντή τούλινη φούστα της, που σηκώθηκε με το ελαφρύ αεράκι, αλλά η φουσκωμένη κοιλίτσα της αοιδού!


Λετε να έφαγε τόσο πολύ το Δεσποινάκι και να έκανε κοιλιά - ταράτσα; Μπαααα. Αυτά δεν γίνονται. Τότε, για ποίο λόγο ήταν ελαφρώς φουσκωμένη; Φήμες τον τελευταίο καιρό την θέλουν να είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και όσο η Δέσποινα τηρεί σιγή ιχθύος, τόσο οι φήμες φουντώνουν. Ειδικά, μετά το πάρτι και τις απαντήσεις - μυστήριο που έδωσε, όλοι πια είναι σίγουροι ότι το ζεύγος Νικολαϊδη - Βανδή περιμένουν το δεύτερο παιδί τους.

Στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων αν είναι έγκυος, η Δέσποινα απέφευγε να απαντήσει με ένα «ναι» ή «όχι», λέγοντας πως δεν είναι της ώρας και θα απαντήσει όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή. Αστειεύτηκε, όμως, μαζί τους για το αν έχει παχύνει. Οπότε τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Μία έγκυος γάτα! Πάντως, το ζευγάρι δεν είχε κρύψει ποτέ ότι θέλει να δώσει ένα αδελφάκι στην Μελίνα και μάλλον αυτή η ώρα ήρθε.

No comments: