Σήμα Σταθμού

Σήμα Σταθμού
RadioLive FM (2 χρόνια ιστοσελίδας)

Wednesday, March 07, 2007

Η Πέγκυ σε...χοροθέατρο

Αργά χθες το βράδυ τελείωσαν τα γυρίσματα του νέου video της Πέγκυς Ζήνα για το "Είμαι Εδώ".
Τα γυρίσματα του εν λόγω video clip κράτησαν μία μέρα και ολοκληρώθηκαν τα μεσάνυχτα χθες σε σκηνοθεσία και επιμέλεια του Κωνσταντίνου Ρήγου. Στο video αυτό η Πέγκυ κάνει ακόμα μία εντυπωσιακή stylish εμφάνιση μιας και φοράει μία ολόσωμη μαύρη φόρμα και μία έντονη φούξια ζώνη ενώ και το χτένισμά της απέχει από οτιδήποτε έχετε στο μυαλό σας για Πέγκυ Ζήνα.
Η μαύρη αυτή φόρμα της Πέγκυς έρχεται σε πλήρη αντίθεση με το λευκό φόντο που υπάρχει στο περιβάλλον γύρω της καθ' όλη τη διάρκεια του video. Συγκεκριμένα, ο χώρος του χοροθεάτρου αυτού είναι ένας φουτουριστικός λευκός χώρος που έχει ως σήμα κατατεθέν έναν μεγάλο πολυέλαιο. Η Πέγκυ στο clip αυτό δεν τραγουδάει καθόλου μα καθόλου το κομμάτι της, απλά χορεύει στον ρυθμό του καθ' όλη σχεδόν τη διάρκεια του video.
To video αυτό θα κάνει πρεμιέρα μετά το Πάσχα. Nα προσθέσουμε απλά πως το "Είμαι Εδώ" είναι κομμάτι που ο Δημήτρης Κοντόπουλος έγραψε για την Πέγκυ σε στίχους Ελεάνας Βραχάλη και πως είναι ένα από τα κομμάτια του τελευταίου album της Πέγκυς που οι fan της εκτιμούν ιδιαίτερα πολύ. Που να δουν και το video δηλαδή...

No comments: