Σήμα Σταθμού

Σήμα Σταθμού
RadioLive FM (2 χρόνια ιστοσελίδας)

Friday, March 09, 2007

All about... Sarbel

10 Μαρτίου είναι η τελική ημερομηνία υποβολής των υποψηφίων κομματιών στην επιτροπή της Eurovision. 12 Μαρτίου είναι η μέρα κυκλοφορίας του "euro edition".
Αύριο λοιπόν, ο Sarbel οφείλει και πρέπει να δώσει το κομμάτι στην τελική του μορφή στην θεσμική επιτροπή της Eurovision. Όπως δοθεί το κομμάτι εκεί, έτσι ακριβώς και θα ακουστεί στις 12 Μαΐου στο Ελσίνκι. Καμία αλλαγή επί του κομματιού δεν θα μπορεί να γίνει από εκεί και πέρα. Ενώ λοιπόν υπήρχαν σκέψεις, εικασίες, φήμες ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στην ενορχήστρωσή του, τίποτα τελικά δεν φαίνεται οτι θα αλλάξει και το κομμάτι θα πάει στον τελικό όπως ακριβώς το ακούσαμε και στο Αθηνών Αρένα. Αυτό που σίγουρα βέβαια θα αλλάξει είναι η on stage χορογραφία η οποία θα γίνει περισσότερο «γρήγορη» και πλούσια.
Εντωμεταξύ, η "euro edition" του album "Sahara" του Sarbel κυκλοφορεί από Δευτέρα 12 Μαρτίου και περιέχει όπως έχουμε γράψει ξανά τόσο το "Yassou Maria" στα αγγλικά αλλά και σε greek - English version, όσο και το ντουέτο του με τον Cameron στο "Mi Chica" μαζί με ένα νέο remix του "Ένας Από Μας".

No comments: