Σήμα Σταθμού

Σήμα Σταθμού
RadioLive FM (2 χρόνια ιστοσελίδας)

Monday, December 11, 2006

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο VOX

Σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει τις χειμερινές του εμφανίσεις ο Μιχάλης Χατζηγιάννης - διαβάστε λεπτομέρειες και δείτε την αφίσα!
Μετά τη μεγάλη του περιοδεία σε όλη την Ελλάδα και ενώ μόλις κυκλοφόρησε το νέο του studio album, "Φίλοι & Εχθροί", ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στο VOX, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου, ενώ μαζί του θα εμφανίζονται οι C:Real, η Ελεονώρα Ζουγανέλη και η Αθηνά Ρούτση.


Όπως διαβάζουμε και στο σχετικό δελτίο Τύπου, "Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και οι συνεργάτες του ετοίμασαν ένα απόλυτα διασκεδαστικό πρόγραμμα, βασισμένο τόσο στις μεγάλες επιτυχίες του όσο και σε αγαπημένα τραγούδια από όλο το φάσμα του ελληνικού και ξένου ρεπερτορίου. Πρωταγωνιστής και πάλι σε έναν γνώριμο χώρο, ο Μιχάλης προτείνει μια εναλλακτική μουσική πρόταση στη νυχτερινή Αθήνα. Αυτή τη φορά, δοκιμάζει ήχους και μουσικούς δρόμους που ήθελε από καιρό να χρησιμοποιήσει ακόμα και ένα αφιέρωμα σε κάποια από τα πιο αγαπημένα του λαϊκά τραγούδια δοσμένα με τον δίκο του τρόπο. Ετοιμαστείτε να απολαύσετε ένα πολύ διαφορετικό, κι όμως τόσο οικείο για όλους πρόγραμμα που δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν ασυγκίνητο."

No comments: