Σήμα Σταθμού

Σήμα Σταθμού
RadioLive FM (2 χρόνια ιστοσελίδας)

Friday, December 15, 2006

Με Λανς ο ΠΑΟ. Με Παρί η ΑΕΚ

Ελληνογαλλική μονομαχία στο ΟΥΕΦΑ καθώς η Λανς κληρώθηκε αντίπαλος του Παναθηναϊκού και η Παρί στο δρόμο της ΑΕΚ. Αν ο Παναθηναϊκός περάσει θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης Λεβερκούζεν-Μπλάκμπερν και η ΑΕΚ την ομάδα του ζευγαριού Μπενφίκα-Ντιναμό Βουκουρεστίου. Μπαρτσελόνα-Λίβερπουλ και Ρεάλ-Μπάγερν δύο από τα πολύ δυνατά ζευγάρια του Τσάμπιονς Λιγκ.
O αρχηγός της Ένωσης Τραϊανός Δέλλας δήλωσε: "Να είμαστε πολύ προσεχτικοί. Το πρώτο παιχνίδι, που θα γίνει στο ΟΑΚΑ, είναι πολύ σημαντικό. Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ομάδα επιπέδου Champions League. Δεν νομίζω ότι τα δικά μας ματς θα έχουν σχέση με αυτό που έπαιξε με τον Παναθηναϊκό. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις που έχουμε φέτος στην Ευρώπη. Το Κύπελλο UEFA είναι κίνητρο για εμάς".
Οσο για την πιθανότητα να συναντήσει τους φίλους του, Σάντος, Κατσουράνη και Καραγκούνη, αν η ΑΕΚ αποκλείσει τους Γάλλους και η Μπενφίκα την Ντιναμό Βουκουρεστίου, είπε: "Βλέπετε πολύ μακριά. Αλλά συναισθηματικά, θα είναι πολύ σημαντικό".
Από την πλευρά του, ο Μπρούνο Τσιρίλο είπε: "Η Παρί είναι καλή ομάδα, αλλά σε αυτό το επίπεδο οποιαδήποτε ομάδα θα ήταν δύσκολη. Εμείς θα τα δώσουμε όλα και είμαι σίγουρος ότι θα παίξουμε καλά". Ο ιταλός δεν προτρέχει: "Δεν σκεφτόμαστε την Μπενφίκα . Αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει μόνο η Παρί".
Πάντως, ο Τσιρίλο θα ήθελε να συνεχίζει η ΑΕΚ στο Champions League: "Υπάρχει πίκρα, θέλαμε λίγο ακόμα για την πρόκριση. Το βασικό είναι ότι φέτος έπαιξαν πολλοί νέοι παίκτες σε επίπεδο Champions League".
Oι πρώτοι αγώνες διεξάγονται στις 14/15 Φεβρουαρίου του 2007 και οι επαναληπτικοί στις 21/22.

No comments: