Σήμα Σταθμού

Σήμα Σταθμού
RadioLive FM (2 χρόνια ιστοσελίδας)

Tuesday, December 26, 2006

Φεύγει απο την Ρεάλ ο Κασάνο

Ο Ιταλός επιθετικός, Αντόνιο Κασάνο, είναι πολύ πιθανό ν' αποχωρήσει απο την Ρεάλ κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.
Ο Αντόνιο Κασάνο όταν αποκτήθηκε απο την Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε οτι έκανε το όνειρο του πραγματικότητα, ωστόσο με την πάροδο του χρόνου το όνειρο έγινε... εφιάλτης για τον Ιταλό άσο, καθώς δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της ομάδας.
Ο Φάμπιο Καπέλο τον γνώριζε απο την περίοδο που ήταν μαζί στην Ρόμα και ξόδεψε αρκετά για να τον κάνει κάτοικο Μαδρίτης, ωστόσο ο Κασάνο δεν τον δικαίωσε και όλα δείχνουν οτι σύντομα θ' αποτελέσει παρελθόν απο την ομάδα.
"Αρκετά ανέχθηκαν τα καμώματα του. Ο Καπέλο και ο τεχνικός διευθυντής, Πέτζα Μιγιάτοβιτς θέλουν να τον παραχωρήσουν" αναφέρουν χαρακτηριστικά τα ισπανικά ΜΜΕ.
Σύμφωνα με τους Ισπανούς, Ρόμα και Μίλαν ενδιαφέρονται για την απόκτηση του, όμως η Ρεάλ δεν είναι διατεθειμένη να τον αφήσει για ένα οποιοδήποτε ποσό, ενώ και το συμβόλαιο που έχει ο Κασάνο (4 εκ. ευρώ ετησίως) είναι ιδιαίτερα υψηλό.
Όσον αφορά την παρουσία του στην Εθνική ομάδα της χώρας του, είναι ξεκάθαρο οτι ο λιγοστός χρόνος που αγωνίζεται στην Ρεάλ έχει επηρεάσει τους ομοσπονδιακούς προπονητές που δεν τον υπολογίζουν. Ο Μαρσέλο Λίπι τον άφησε εκτός Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Ντονατόνι που διαδέχθηκε τον Λίπι, κάλεσε τον Κασάνο σε μια αναμέτρηση για τα προκριματικά του Euro 2008, όμως στη συνέχεια τον άφησε και αυτός εκτός αποστολής.

No comments: