Σήμα Σταθμού

Σήμα Σταθμού
RadioLive FM (2 χρόνια ιστοσελίδας)

Wednesday, October 25, 2006

Τέλος η Ρεάλ για τον Μπέκαμ;

Μετά από 3 χρόνια παρουσίας στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", ο Ντέιβιντ Μπέκαμ αποφάσισε να αποχωρήσει από την Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η αγγλική εφημερίδα "Sun", η οποία τονίζει πως η διοίκηση της Ρεάλ είναι έτοιμη να δεχτεί οποιαδήποτε καλή πρόταση παρουσιαστεί...
Ο Μπέκαμ δεν υπολογίζεται αυτή την στιγμή από τον Φάμπιο Καπέλο και δεν δείχνει θετικός στο να υπογράψει νέο συμβόλαιο, από την στιγμή που δεν υπάρχει προοπτική να αγωνιστεί βασικός. Κάτι τέτοιο μειώνει και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Εθνική Αγγλίας, ταφού θα πρέπει να πάει σε μία ομάδα στην οποία θα έχει ρόλο πρωταγωνιστή και όχι κομπάρσου.
"Ο Μπέκαμ έκανε γνωστά τα συναισθήματά του τις προηγούμενες μέρες. Αν ο προπονητής συνεχίσει να τον αφήνει εκτός ομάδας, τότε το πιθανότερο είναι πως θα δεχτούμε οποιαδήποτε καλή προσφορά για αυτόν" τονίζει άνθρωπος που βρίσκεται στην διοίκηση των "μερένχες", που είχαν δαπανήσει 25 εκ λίρες για να τον αποκτήσουν το καλοκαίρι του 2003.
Από την πλευρά του ο τεχνικός της Νιούκαστλ, Γκλεν Ρέντερ τόνισε: "Πιστεύω ότι πολλές ομάδες της Πρέμιερσιπ θα ήθελαν να έχουν τον Μπέκαμ. Θεωρώ πως έχει πολλά να προσφέρει ακόμα είτε μείνει στη Ρεάλ είτε φύγει από εκεί".

No comments: